wie zijn wij?

Wij zijn Mijntje, Corina en Nicky, na diverse werkjaren op verschillende terreinen binnen de zorg hebben we een behoorlijke rugzak vol ervaring opgedaan. Samen hebben we onze ervaring gebundeld en in april 2011 Pijler Zorg & Wonen opgericht.

Pijler Zorg & Wonen locatie aan de Molenstraat in Oss

Wij staan voor kleinschalige zorg zodat er veel aandacht en tijd voor de cliënten is. We gaan altijd uit van de mogelijkheden die een cliënt heeft. We denken graag mee om te kijken naar passende  zorg per persoon die aansluit bij de kansen en talenten van de cliënt.

De Megense Molen is een locatie die dient als lunchroom met terras, verkoop van streekproducten. Deze locatie is daarnaast ook een dagbesteding in samenwerking met Pijler Zorg & Wonen. Activiteiten die mensen vanuit de dagbesteding doen is het bedienen van klanten en klaarmaken van bestellingen, leuke creatieve artikelen maken voor de verkoop, cadeau pakketten en leuke presentjes samenstellen.

het terras bij de Megense Molen

Naast de Megense Molen heeft Pijler Zorg & Wonen ook een boerderij op de Horzak in Oss voor dagbesteding. Deze locatie is vooral voor mensen met groene vingers, we hebben daar een moestuin met tuinhuis. Hier kweken we onze eigen verse groente en kan er ook in de rest van de tuin gewerkt worden. Het tuinhuis gebruiken we voor houtbewerking zoals het maken van vogelhuisjes en kleinere tuinartikelen.

Graag tot ziens bij de Megense Molen!